Datum
|
Menu
|
1. Glutenbevattende granen
|
2. Schaaldieren
|
3. Eieren
|
4. Vis
|
5. Aardnoten
|
6. Soja
|
7. Melk (lactose)
|
8. Noten: amandelen enz..
|
9. Selderij
|
10. Mosterd
|
11. Sezamzaad
|
12. Zwaveldioxide en sulfieten
|
13. Lupine
|
14. Weekdieren
|
Ma 5/11
|
Preisoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Varkensblanquette
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Wortelen/champignons
|
+
| ||||||||||||||
Gekookte aardappelen
| |||||||||||||||
Di 6/11
|
Groentesoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Boomstammetjes
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Witte bonen in tomatensaus
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||||
Vleesjus
|
+
| ||||||||||||||
Puree
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Do 8/11
|
Aspergesoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Spaghetti
|
+
|
+
| |||||||||||||
Spaghettisaus
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
gehakt
| |||||||||||||||
Vrij 9/11
|
Tomatensoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Fish sticks
|
+
|
+
| |||||||||||||
wortelstoemp
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Ma 12/11
|
Kervelsoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Ardeens gebraad/vleesjus
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||||
Andijvie in roomsaus
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Kookaardappelen
| |||||||||||||||
Di 13/11
|
Pompoensoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Kalkoenlapje /vleesjus
|
+
|
+
| |||||||||||||
spruitjes
|
+
| ||||||||||||||
Kookaardappelen
| |||||||||||||||
Do 15/11
|
Erwtensoep (erwt)
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Varkensworst/vleesjus
|
+
|
+
| |||||||||||||
Rode kool
|
+
| ||||||||||||||
Kookaardappelen
| |||||||||||||||
Vrij 16/11
|
Tomatensoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Koolvisblokje
|
+
| ||||||||||||||
Spinaziebedje/kaassaus
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Puree
|
+
|
+
|
+
|
+
|
Datum
|
Menu
|
1. Glutenbevattende granen
|
2. Schaaldieren
|
3. Eieren
|
4. Vis
|
5. Aardnoten
|
6. Soja
|
7. Melk (lactose)
|
8. Noten: amandelen enz..
|
9. Selderij
|
10. Mosterd
|
11. Sezamzaad
|
12. Zwaveldioxide en sulfieten
|
13.
|
14. Lupine
|
15. Weekdieren
|
Ma 19/11
|
bloemkoolsoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Rundsstoverij
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||||
appelcompote
| ||||||||||||||||
Kookaard.
| ||||||||||||||||
Di 20/11
|
Wortel-seldersoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Macaroni
|
+
|
+
| ||||||||||||||
Ham en kaassaus
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Do 22/11
|
Ajuinsoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Kippenborst/jagersaus
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
boontjes
| ||||||||||||||||
kookaardappelen
| ||||||||||||||||
Vrij 23/11
|
Tomatensoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Varkensgyros
|
+
| |||||||||||||||
Zoet-zure saus
|
+
|
+
| ||||||||||||||
Ananas
| ||||||||||||||||
Rijst
|
+
|
+
| ||||||||||||||
Ma 26/11
|
Preisoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Vol au vent van kip
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Champignons, vleesballetjes
|
+
| |||||||||||||||
wortelsla
| ||||||||||||||||
Kookaardappelen
| ||||||||||||||||
Di 27/11
|
Kippencreme
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Varkensschnitzel/vleesjus
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||||
wortelen
|
+
| |||||||||||||||
Kookaardappelen
| ||||||||||||||||
Do 29/11
|
Groentesoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Gehaktbrood/vleesjus
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||||
Erwten (erwt)
|
+
| |||||||||||||||
Kookaardappelen
|
Datum
|
Menu
|
1. Glutenbevattende granen
|
2. Schaaldieren
|
3. Eieren
|
4. Vis
|
5. Aardnoten
|
6. Soja
|
7. Melk (lactose)
|
8. Noten: amandelen enz..
|
9. Selderij
|
10. Mosterd
|
11. Sezamzaad
|
12. Zwaveldioxide en sulfieten
|
13. Lupine
|
14. Weekdieren
|
Vrij 30/11
|
Tomatensoep
|
+
|
+
|
+
|
+
| ||||||||||
Zalmlapje
|
+
| ||||||||||||||
Gestoofde prei in roomsaus
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||
Puree
|
+
|
+
|
+
|
+
| |||||||||||
Geen opmerkingen:
Een reactie posten