woensdag 13 november 2019

Info van VVA

Volgende week woensdag is alweer de laatste lezing/getuigenis van 2019 in regio Brugge! Het thema dit keer is 'Mijn kind met autisme loslaten'.

Voor het eerst naar school, op kamp, het openbaar vervoer nemen, naar de middelbare school, een fuif, het eerste liefje, op kot, alleen gaan wonen ... In welke mate kun je jouw kind loslaten? Wat is mogelijk voor jouw kind en wat niet? Het is niet eenvoudig, maar stap voor stap kun je als ouder soms meer loslaten dan je denkt. Hoe pak je dit aan als je kind autisme heeft? Myriam is mama van drie kinderen. Twee van hen hebben autisme, waardoor autisme in het gezin een dagelijkse realiteit is. Als ervaringsdeskundige deelt Myriam graag haar verhaal met andere persoonlijk betrokkenen. Na de getuigenis van Myriam is ruim tijd voorzien voor vragen en ervaringsuitwisseling.

woensdag 20 november 2019, 19u30-22u00
MIJN KIND MET AUTISME LOSLATEN
Wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 1, 8200 Sint-Michiels Brugge

VVA-lid en familie? Gratis toegang
Geen lid? Dan betaal je 10 euro voor deze avond. Of je wordt de avond zelf ook VVA-lid voor 1 jaar (30 euro) en kom in dat jaar gratis naar alle lezingen met je gezin (partner, ouder, zus...)

Wil je er graag bij zijn? Kom dan gewoon af! Inschrijven is niet nodig...
Ken je nog ouders/familieleden die interesse zouden hebben in deze lezing/getuigenis? Bezorg hen dan zeker deze info.

Hopelijk ben jij er ook bij!
VVA- regio Brugge
Nele Simoens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten