maandag 29 februari 2016

Menu maart 2016




Dinsdag 1/3
Donderdag 3/3
Vrijdag 4/3


Groentesoep
Varkensworst met rode kool en gekookte aardappelen

Preisoep
Vleesbrood met vleesjus, schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen
Tomatensoep
Koolvis op Florentijnse wijze met puree
Maandag 7/3
Dinsdag 8/3
Donderdag 10/3
Vrijdag 11/3
Ajuinsoep
Rundsstoverij met wortelen en gekookte aardappelen
Heldere kippensoep
Kalkoenfilet met spruitjes,
vleesjus en gekookte aardappelen


Aspergesoep
Spaghetti
Tomatensoep
Zalmlapje op een bedje van gestoofde prei, puree

Maandag 14/3
Dinsdag 15/3
Donderdag 17/3
Vrijdag 18/3
Pompoensoep
Hamburger met appelcompote, sla en gekookte aardappelen
Minestrone
Cordon bleu van kalkoen met erwtjes, vleesjus en gekookte aardappelen
Wortelsoep
Kippenworst met andijvie in witte saus, vleesjus en kookaardappelen
Tomatensoep
Macaroni met ham en kaas
Maandag 21/3
Dinsdag 22/3
Donderdag 24 /3
Vrijdag 25/3
Kippenroomsoep
Varkenslapje met bloemkool, Hollandse saus en kookaardappelen
Champignonsoep
Kippengyros met zoet-zure saus, ananas en rijst
Minestrone
Spaghetti
Tomatensoep
Fish-sticks met wortelstoemp
Maandag 28/3
Dinsdag 29/3
Donderdag 31/3

Paasvakantie
Paasvakantie
Paasvakantie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten