dinsdag 29 april 2014

Menu mei 2014

Maandag, 5 mei

preisoep
vol-au-vent van kip met champignons en gehaktballetjes

Dinsdag, 6 mei

groentesoep
varkensworst met rode kool en aardappelen

Donderdag, 8 mei

wortelsoep
Duits gebraad met prei in roomsoep en aardappelen

Vrijdag, 9 mei

tomatensoep
koolvis met spinazie in kaassaus en puree

Maandag, 12 mei

champignonsoep
hamburger met sla, tomaten en gebakken aardappelen

Dinsdag, 13 mei

kippensoep
kalkoenlapje met schorseneren en aardappelen

Donderdag, 15 mei

seldersoep
varkensgyros met ananas en zoetzure saus, pasta

Vrijdag, 16 mei

tomatensoep
spaghetti

Maandag, 19 mei

cressonsoep
blanquette van varkensvlees met wortelen en gekookte aardappelen

Dinsdag, 20 mei

ajuinsoep
kippenborst met peren en aardappelblokjes

Donderdag, 22 mei

aspergesoep
macaroni met ham en kaas

Vrijdag, 23 mei

tomatensoep
zalm met gestoofde prei en puree

Maandag, 26 mei

preisoep
rundsstoverij met appelmoes en gekookte aardappelen

Dinsdag, 27 mei

groentesoep
kippencordonbleu 'archiduc' en gekookte aardappelen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten